IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тоалети за лятото: Зендая с цветен модел на червения килим

16 юли 2021 10 40

Актрисата присъства на премиерата на „Космически забивки: Нови легенди“

Снимка: Getty

Ето един забавен факт: Никой не прави по-голямо впечатление на червения килим от Зендая. Независимо дали тя носи тоалет, вдъхновен от Шер, или пък е заложила на винтидж рокля от Versace, първоначално носена от Бионсе, младата звезда на киното няма грешна стъпка. И премиерата на „Космически забивки: Нови легенди“ не направи изключение.

Този път обаче Зендая не копира никого, а разчиташе на собствения си вкус за мода и отново не сгреши. Тя се вдъхнови от героинята Лола Бъни, която озвучава във филмчето, и избра многоцветен тоалет, с който да се разходи по червения килим. Моделът на Moschino беше от две части и се състоеше от копринено яке в синьо, оранжево и жълто с големи джобове, комбинирано с къси панталонки в същите цветове.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Към цветната си визия актрисата добави бели обувки на висок ток от Christian Louboutin, малки обеци и няколко пръстена. Косата ѝ беше оформена в дълга опашка, стил Ариана Гранде, а предпазната синя маска с блестяща баскетболна топка напълно се вписваше в събитието.

Пред Entertainment Tonight Зендая заяви, че визията ѝ е вдъхновена от Лола Бъни – анимираното зайче, което ще озвучава в „Космически забивки:Нови легенди“. Актрисата се присъединява към Леброн Джеймс, Дон Чийдъл и Сонекуа Мартин-Грийн за продължението на „Космически забивки“, който излезе преди повече от 25 години. По-рано през месеца Зендая заяви, че Лола заслужавала промяната, която получава във филма.

„Бях поласкана, че ме питат дали искам да играя във филма. Аз израснах с първата серия, защото и двамата ми родители са баскетболисти. Мисля, че съм родена в годината, в която излиза. Мисля, че съм била на няколко месеца“, казва актрисата. На червения килим тя беше сама, като феновете веднага забелязаха липсата на приятеля ѝ Том Холанд. Двамата наскоро потвърдиха връзката си, след като бяха снимани как се целуват в колата си.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

„Космически забивки: Нови легенди“ ще направи своята българска премиера на 16 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари